/

Björk Orchestral

Björk Orchestral

Björk Orchestral

30. juli 2022 , Festningen

Kjøp billetter

Festningen + Praktisk informasjon

30. juli 2022 20.00

Kjøp billetter AVAILABLETICKETS

Foto: Credit Santiago Felipe

Foto: Credit Santiago Felipe

BJÖRK til Trondheim og Festningen!

Lørdag 30. juli 2022 inntar superstjerne Björk Festningen for en unik konsert som del av Olavsfest 2022. Det er første gang den verdensberømte artisten og kunstneren besøker i Trondheim. Björk skal opptre sammen Trondheimsolistene med orkesterkonseptet "Björk Orchestral."

 

Beskrivelse

Publikum på Festningen lørdag 30. juli får møte en artist som gjennom flere tiår har påvirket populærkulturen og flyttet grenser med sin hvileløse skapertrang og beinharde integritet.

Björk startet i 2021 ytterligere et kapittel i sin eventyrlige karriere; da med «Björk Orchestral», en serie konserter på Island der artisten fremfører egne låter i orkesterdrakt. 

Dette konseptet tar Björk nå videre ut på turné. Det er med stolthet Olavsfest 2022 presenterer "Björk Orchestral" for publikum i Trondheim. Publikum får oppleve superstjernen sammen med "våre egne" egne Trondheimsolister som stiller med en stor strykebesetning på Festningen denne sommerkvelden.

Dette blir et musikkeventyr av de sjeldne under Olavsfest 2022, med vakre omgivelser som ramme og Trondheim by som bakteppe.  

 

 

 

 

Kjøp billetter
Bilder og videoer

Praktisk informasjon

Kart

Regler

Se informasjon for hver enkelt konsert på hjemmesidene eller facebook-eventene hvordan det gjøres med HC på hver enkelt konsert. Merk at det kan være forskjellige ordninger fra konsert til konsert.