/

CATS the Musical

CATS the Musical

CATS the Musical

13. oktober 2022 , Trondheim Spektrum

Kjøp billetter

Trondheim Spektrum + Praktisk informasjon

13. oktober 2022 19.30

Kjøp billetter AVAILABLETICKETS

Foto:

Foto:

Cats! Det er av verdens mest berømte musikaler som kommer til Trondheim i oktober 2022. Direkte fra London`s West End, med fire unike forestillinger i Trondheim Spektrum: Cats the Musical. Dette er en «once-in-a-lifetime» opplevelse du bare må få med deg.

Beskrivelse

Den kan ta (katte)pusten fra noen hver, Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal. Cats gikk hele 21 rekordår i London og i årevis på Broadway. Musikalen er tildelt et en rekke utmerkelser på høyt nivå, inkludert Grammy.

Cats legger ut på Europaturné og spilles på engelsk med originalbesetningen fra London. I hvert land musikalen besøker blir imdlertid èn av hovedrollene spilt av en kjent artist fra det aktuelle landet.

I Norge er det Ina Wroldsen som er tildelt rollen som Grizabella. En mangeårig drøm har dermed gått i oppfyllelse for artist og låtskriver Ina, som allerede er i hardtrening etter en vellykket audition for Cats.

Ina Wroldsen skal bl.a synge musikalens mest kjente låt «Memory».

Bookingansvarlig Stein Vanebo er ikke så rent lite glad over å ha landet den massive produksjonen i Trondheims storstue, i tett samarbeid med Live Nation. «Vi ser med begeistring frem til at publikum kan la seg rive med av en forestilling som er sett av 73 millioner mennesker. Spektrum skreddersys for å passe produksjonen og sikre publikum en god opplevelse. Dette blir stort!»

Billettene er i salg. Vi råder deg til å være rask på labben (pôten). Dette vil du ikke gå glipp av.

Kjøp billetter
Bilder og videoer

Praktisk informasjon

Lokasjon

Trondheim Spektrum ligger på Øya, rett ved sentrum av Trondheim. Det vil ta en cirka ti minutter å gå fra Torget i Trondheim.
For buss så er nærmeste holdeplasser enten ved Ila Kirke/Skansen, eller ved Studentersamfundet.
Det er ingen parkering ved arenaen.

Kart

Regler

Se informasjon for hver enkelt konsert på hjemmesidene eller facebook-eventene hvordan det gjøres med HC på hver enkelt konsert. Merk at det kan være forskjellige ordninger fra konsert til konsert.