Lars Winneräck // CC Cowboys // Hellbillies - Sverresborg Museum - Trondheim Stage
/

Lars Winnerbäck // CC Cowboys // Hellbillies // Sverresborg museum

Lars Winnerbäck // CC Cowboys // Hellbillies // Sverresborg museum

Lars Winnerbäck // CC Cowboys // Hellbillies // Sverresborg museum

07. august 2024

Kjøp billetter

07. august 2024 18.30

Kjøp billetter AVAILABLETICKETS

Onsdag 7.august inviterer vi til litt av en drømmekveld når Lars Winnerbäck, CC Cowboys og Hellbillies inntar byens vakre utendørsarena på Sverresborg Trøndelag folkemuseum på en og samme kveld! 

Beskrivelse

Onsdag 7.august inviterer vi til litt av en drømmekveld når Lars Winnerbäck, CC Cowboys og Hellbillies inntar byens vakre utendørsarena på Sverresborg Trøndelag folkemuseum på en og samme kveld! 
 
Lars Winnerbäck  
Lars Winnerbäck har spilt seg gjennom Sverige og Norge flere ganger på utsolgte arenaer, og i hans stadig voksende fanskare snakker man om hvorvidt dette året er en «Winnerbäck-sommer» eller ikke.  
 
2024 blir en «Winnerbäck-sommer» når Lasse legger ut på en stor turné til vakre slott, store arenaer og flotte festivaler i Sverige og Norge.  
 
«Neutronstjärnan» er navnet på Lars Winnerbäcks nye album som ble gitt ut sensommeren 2023 som allerede har solgt til gull og blitt omfavnet både av publikum og kritikere.  
 
Albumet er laget sammen med Kents Joakim Berg og Martin Sköld, hvor Lasses tekster fanger med vanlig presisjon hvordan det er å være menneske her i landet, samtidig som de rammes inn av et melankolsk lydbilde umiskjennelig signert av Berg och Sköld.  
 
Utgivelsen ble etterfulgt av en stor arenaturné i Norden i høst som også besøkte Trondheim Spektrum hvor Adressea ga konserten et solid terningkast 5 og overskriften «Lars Winnerbäck vant Trondheim, kampen mot sitteplassene og lørdagskvelden». 
  
​Det blir en skikkelig «Winnerbäck-sommer». Under åpen himmel. 
 

CC Cowboys  
Et av Norges største rockeband gjennom tidene er i storform om dagen, og solgte ut Tapperiet på rekordtid tidligere i høst.  
 
CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.  
 
Det er noe unikt vitalt over denne gjengen som har turnert nesten uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks musikalske identitet. 
 
Forvent jublende allsang og stor stemning når CC Cowboys gir oss «Harry», «Tigergutt», og «Kanskje du behøver noen» 

 
Hellbillies 
Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband! 
 
Etter flere utsolgte konserter i Trondheim det siste året, er det en sann glede å annonsere at de kommer tilbake i sommer og flere får muligheten til å oppleve den magiske stemningen som oppstår når Hellbillies og publikum møtes. 
 
Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990 og solgt over én million plater. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og innehar en energi og rutine som er en sann fryd å oppleve og vi ser frem til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Mørkemann» og «Ei Krasafaren Steinbu».  
 

Konsert-info:
Ingen aldersgrense 
Dørene åpner kl 17:00 
Konsertstart kl 18:30 
 
Servering:
Det er servering av mat & drikke inne på konsertområdet 
 
HC/Rullestol & ledsager:
HC tilgang til rampe / eget område (begrenset antall plasser) med god utsikt til scene. Ledsager går inn gratis med gyldig ledsagerbevis, én ledsager pr HC. 
Et begrenset antall plasser HC parkering ved arena. 
 
Parkering:
Ingen parkering på arena, benytt shuttlebuss fra Trondheim Sentrum (Munkegata) direkte til Sverresborg Museum. Billetter til shuttlebuss i salg via Ticketmaster 
 
Endringer i programmet:
Kan forekomme. Billetter refunderes kun ved en eventuell totalavlysning, ikke ved endring av artister. 

 

BORGPASSET

På Sverresborg Trøndelag folkemuseum finner du en av Trondheims største utendørs arenaer, hvor opptil 12.000 mennesker kan nyte konserter foran Kong Sverres borg. Med Borgpasset får gjester 50 % rabatt på inngangsbilletten til museet ved kjøp av konsertbillett, tilgjengelig fra 24. juni til 25. august.

Les mer om Borgpasset HER! 

Kjøp billetter
Bilder og videoer