Lynni Treekrem & Hennes Menn // Olavshallen - Trondheim Stage
/

Lynni Treekrem & Hennes Menn // Olavshallen

Lynni Treekrem & Hennes Menn // Olavshallen

Lynni Treekrem & Hennes Menn // Olavshallen

12. november 2024

Kjøp billetter

12. november 2024 20.00

Kjøp billetter AVAILABLETICKETS

Etter drøye 11 år borte fra scenen er Lynni Treekrem tilbake!

Beskrivelse

Etter drøye 11 år borte fra scenen er Lynni Treekrem tilbake!

Det går gjetord om comeback-konserten i Kristiansund i fjor høst der artist og publikum møtte hverandre med tårer i øynene. «Æ e tebake» erklære Lynni fra scenen og den 12.november besøker hun Olavshallen!

Lynni Treekrem ble født i Seattle og flyttet med familien til Kristiansund der hun vokste opp sammen med barndomsvennene Frode Alnæs og Øyvind Elgenes.

Lynni fikk sitt gjennombrudd i 1991 med duetten ”Engler i sneen” sammen med Jonas Fjeld. Høsten 1991 kom debutplaten hennes ut, Ut i vind, som ble godt mottatt. Hennes neste soloalbum, Tusenfryd, ble en enda større suksess og samlet har de to albumene solgt 150.000 eksemplarer. Hun vant Spellemann for sitt tredje album Haugtussa i 1995.


Sangen "Mexico” ble godt kjent over hele landet gjennom radioen, – og det ”å smør på brødskiva di sjøl” ble et kjent begrep, særlig da Team Antonsen brukte den i sitt humorprogram på NRK i 2004. 

Lynni har alltid elsket å turnere, og har gjort det over hele landet. Nå er hun endelig tilbake etter mange år borte fra rampelyset. Etter en utsolgt konsert på Kafe Skuret i mai gleder vi oss stort til et gjenhør i Trondheims egen storstue.


Ingen aldersgrense. 

Dørene åpnes: 20.00

Konsertstart: 21.00 (endringer i tidspunkt kan forekomme) 

 

 

Kjøp billetter