Stig Brenner // Tapperiet // 2.des - Trondheim Stage
/

Stig Brenner // Tapperiet // 2.des

Stig Brenner // Tapperiet // 2.des

Stig Brenner // Tapperiet // 2.des

02. desember 2023

Kjøp billetter

02. desember 2023 20.00

Kjøp billetter AVAILABLETICKETS

Foto:

Foto:

Stig Brenner avsluttet fjoråret med konsert for et utsolgt Oslo Spektrum. 

Under artistnavnet Unge Ferrari, og nå som Stig Brenner, har han satt sitt preg på norsk musikk siden debuten i 2015. 

Nå gleder vi oss til Brenner inntar Tapperietpaadahls i 2023. Han tar også med seg TYR som support. 

Beskrivelse

NB! Ny dato er 2.desember 2023. Har du billett til opprinnelig dato i april har Ticketmaster sendt deg mail med info vedr. Billett. 
 
 
Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Han vant P3-prisen i 2019, er syv ganger Spellemannsnominert, og spilte i 2022 sin første solokonsert for et utsolgt Oslo Spektrum. 
Konserten fikk terningkast 5 av Aftenpostens Andrew Mukuria; «Det er tydelig at folk har ventet på denne konserten, for det skrikes overdøvende høyt fra første låt, ‘Sort Magi’.»  
 
«Jeg har tatt tilbake mitt eget navn og prøver å eie det og ikke gjemme meg bak så mange tullegreier. Her er jeg.» sier Stig Brenner. 
 
Stig Brenners etterlengtede andrealbum «Hvite Duer, Sort Magi», der han lukket kapittelet for «Unge Ferrari» 
og oppstod som «Stig Brenner», kom i mars 2021. Albumet ble raskt en stor suksess, har passert 22 millioner streams, og ble beviset på at Stig er en av landets mest uforutsigbare og nyskapende artister. 
Siden første møte med Unge Ferrari på den uforglemmelige låten «Hvis Du Vil» med Tomine Harket i 2015, gikk veien til raskt toppen med EPen «Til Mine Venner». Deretter kom albumet «Midt Imellom Magisk og Manisk» som har nær 75 millioner streams. 
 
I 2022 var Brenner med på det «Hver Gang Vi Møtes» på TV 2, ga ut EP-en «Bluesbrutterne» med Arif og senere låta «Øyne i nakken» med Isah. 
 
Bare å glede seg til Stig Brenner besøker Trondheim under sin turnè og tar publikum med inn i sitt univers! 
Forrige konsert i Trondheim var under Neon Festival, til en heftig mottakelse fra 18.000 publikummere.  

TYR som support: 

Tyr Markus Røe, under artistnavnet Tyr, debuterte nylig med musikk på norsk. Han har tidligere gått under navnet Wonder The Boy, der han har skrevet og fremført låter på engelsk helt siden han var 15 år. Etter et par år med finpussing av ferdighetene på morsmålet, slapp han endelig sin første norske single «21» den 1. juli 2022. Det var stort engasjement rundt låten, mye takket være TikTok, og låten ble en skikkelig sommer anthem. Spesielt satt disse linjene seg på alles lepper; «21 og savage /kjenner bad bitches i enhver by / kjenner ingen bitches utan baggage». En og en halv måned senere fulgte han opp med klubb bangeren «Chanel» featuring Oscar Blesson. Låten hadde cover og førsteplass på New Music Friday, i tillegg til en plass på topp 50 lista!

«Jeg tror ikke man har hørt rapmusikk som dette i Norge før. Føler det er helt nye tider nå. Tyr sesong.»    – Tyr

Låtene hører hjemme i et HipHop landskap, med inspirasjon fra andre sjangre for den oppmerksomme lytter. Tyr sin sound er ganske unik, der han blander moderne elementer med inspirasjon fra 2000-tallets Hip Hop. Tyr er også en ekstremt dyktig tekstforfatter, og blir allerede ansett som en av de beste på tekst i Hip Hop sjangeren. Låtene fanger en livsstil veldig mange unge i dag kan relatere til, og engasjementet rundt sosiale medier, spesielt Tik Tok, viser en fanbase som ikke får nok av Tyr.Dørene åpner 19:00 

18 års aldersgrense

Kjøp billetter
Bilder og videoer